X

3 ideje za jesenske team building aktivnosti!

3 ideje za jesenske team building aktivnosti!

Godišnji odmori su iza nas i svi su se vratili u svoje radno okružje. Jesen je stoga idealno vrijeme da organizirate team building aktivnosti.

Objavljeno 19 rujna, 2022

Godišnji odmori su iza nas i svi su se vratili u svoje radno okružje. Jesen je stoga idealno vrijeme da organizirate team building aktivnosti koje će pomoći vašem timu i kolegama da se ponovno povežu jedni s drugima. Prijateljsko natjecanje, opuštanje i zajedničko rješavanje izazova povećat će njihovu produktivnost i složnost na poslu!

Ideja za team building aktivnosti i igre je mnogo, no isplati se izabrati one koje će potaknuti zaposlenike na kretanje i tjelovježbu. Osobito ako se njihov posao sastoji od sjedenja i rada u uredu.

Zato vam donosimo 3 ideje za mini team building aktivnosti koje možete organizirati u kratkom roku.

1)  Kuglanje

Rezervirajte nekoliko kuglačkih staza (ili cijelu kuglanu) na par sati i organizirajte prijateljsko natjecanje među timovima. Suradnički sportski duh prelit će se i na timski duh unutar tvrtke. A to znači veću produktivnosti i zadovoljstvo na poslu! Također, dobra glazba, hrana i casual odjeća napravit će opuštenu atmosferu u kojoj se vaši suradnici mogu bolje povezati.

Prije samog kuglanja možete održati i prezentaciju u kojoj ćete se osvrnuti na prošla postignuća i postaviti ciljeve za budućnost. Tako će svi znati što ih čeka i u kojem smjeru se kreće njihova tvrtka.

U kuglanju mogu sudjelovati svi, bez obzira na dob, a i lako se uči!

Najbolje kuglane pronađite kod MultiSportovih partnera:

JABLANOVEC

Rock n Bowl

RIJEKA

Kooglana Food & Bar

VUKOVAR

Plivalište Vukovar

ZAGREB

Bowling Club

Bowling Bar

Bowling Centar Zagreb

2)  Joga

Organizirate li team building na otvorenom, izdvojite nešto vremena za zajedničku relaksaciju i potaknite otpuštanje nakupljenog stresa.

Joga je poznata po tome da pozitivno utječe na tjelesno i mentalno zdravlje, a ističe se po tome što koristi principe meditacije i dubokog disanja kako bi regulirala živčani sustav. U današnje doba kad je zaista teško pobjeći stresu, ovakva praksa može značajno utjecati na dobrobit svih zaposlenika. I tko zna, možda baš ovim potezom potaknete neke članove tima na redovnu tjelesnu aktivnost.

Također, otvorena livada, lijepo vrijeme i malo hlada pomoći će članovima vašeg tima da se uz vođenu jogu opuste i povežu s prirodom. U slučaju lošeg vremena, moguće je organizirati opuštajući sat joge i u zatvorenom!

Popis MultiSportovih partnera koji vam mogu ponuditi satove joge možete pronaći klikom na ovaj link.

3)  Penjanje na stijenu

Ova team building aktivnost pokazat će kako se svaki član tima nosi sa stresnim situacijama i suočava s problemima, a otkrit će vam i kako se cijeli tim ponaša kad su pojedinci pred izazovom. Pružaju li si međusobno podršku ili samo promatraju što se zbiva?

U svakom slučaju, ova aktivnost može dati sjajne uvide u dinamiku i stanje svakog tima, a i pružit će svim zaposlenicima adrenalinsko iskustvo te priliku da isprobaju nešto novo! Poticanje zaposlenika da se izlože novim iskustvima može pozitivno utjecati na njihovu kreativnost i samopouzdanje u poslu.

Iako zvuči opasno, penjanje na stijenu izvodi se u kontroliranim uvjetima, sa sigurnosnim pojasevima i pod budnim okom stručne osobe. Zato se gotovo bilo tko može odvažiti na ovu avanturu!

Penjanje na stijenu pronađite u MoFit Fitness Clubu u Zagrebu te DG Sport Recreational Centru u Prelogu.

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

1.500+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

35.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU