X

5 razloga zašto je MultiSport kartica sjajno ulaganje u vaš posao

5 razloga zašto je MultiSport kartica sjajno ulaganje u vaš posao

Razmišljate li o tome isplati li vam se uzeti MultiSport karticu za vlastite zaposlenike? Ako ste tu, već znate koliko je važno nagraditi svoj tim za trud i dobre rezultate.

Objavljeno 18 studenoga, 2022

Razmišljate li o tome isplati li vam se uzeti MultiSport karticu za vlastite zaposlenike? Ako ste tu, već znate koliko je važno nagraditi svoj tim za trud i dobre rezultate. MultiSport vam može pomoći da članove svojeg tima potaknete na zdrave navike, pružite im način za otpuštanje stresa i povećate produktivnost!

Povjerenje nam je već dalo više od 1000 poduzeća, a našom se karticom koristi više od 20 000 zadovoljnih korisnika! Ako vam to nije dovoljno, u nastavku otkrijte 5 konkretnih razloga zašto je MultiSport kartica fantastično ulaganje u vaš posao.

1)  Čuva zdravlje vaših zaposlenika

Jeste li znali da su Hrvati najdeblji u Europi? Početkom 2022. godine javnosti je predstavljen taj zabrinjavajući podatak. Ako mislite da to nikako ne utječe na vaše poslovanje, grdno se varate!

Pretilost i premalo kretanja rizični su čimbenici za niz ozbiljnih bolesti. A to znači i veću potrebu za uzimanjem bolovanja i odsutnost s posla. Ta će potreba sve više rasti kako vaša radna snaga bude starjela! Osim što koštaju, bolovanja smanjuju produktivnost, a samim time donose i lošije rezultate. Zato se svim poslodavcima itekako isplati poticati svoje zaposlenike na kretanje i zdravu prehranu!

Da biste to postigli, ne morate uvoditi velike promjene u poslovanje. Pridružite se MultiSport zajednici i omogućite svojim zaposlenicima da se koriste MultiSport karticom. Ona im pruža pristup u više od 400 sportskih objekata diljem Hrvatske i desetcima različitih sportskih aktivnosti. Sve to za jednu članarinu!

U MultiSport programu svatko može pronaći nešto za sebe, probati svaku aktivnost koju želi i vježbanje prilagoditi svojem rasporedu. To znači da ste jednom karticom riješili potrebe svih svojih zaposlenika!

Zato potaknite svoje radnike na redovito kretanje i zdravu prehranu te tako smanjite potrebu za bolovanjima! Dugoročno takvim pristupom štedite novac i povećavate produktivnost!

2)  Potiče timski duh

Timski rad zaista može učiniti čuda za rezultate koje postiže vaša tvrtka.

Istraživanje provedeno 2014. godine pokazalo je da timski rad povećava zanimanje vaših zaposlenika za rješavanje složenih zadataka i vrijeme koje su  spremni uložiti u to. Pritom se manje umaraju i postižu bolje rezultate!

Sport je poznat po svojem timskom duhu i upravo je zato odličan način da potaknete timski rad i na poslu. Vaši zaposlenici mogu se svojim MultiSport karticama koristiti tako da zajedno odu na timske aktivnosti poput stolnog tenisa, padela ili badmintona. Mogu zajedno otići i na kružni trening ili u teretanu te tako podržati jedni druge u pomicanju vlastitih granica! Prednosti prijateljskih odnosa koje izgrade izvan radnog vremena svakako će se prenijeti i na radne zadatke.

Stoga umjesto da vaši zaposlenici budu konkurenti jedni drugima, potaknite ih na zajedništvo s pomoću sporta. Uz MultiSport to je lako!

3)  Aktivan život povećava zadovoljstvo i moral

Posljednjih se godina sve više poslodavaca muči sa zadržavanjem radne snage. Zaposlenici su sve skloniji tome da svoju sreću potraže u drugoj državi, tvrtki ili u radu preko interneta. Gubitak pouzdanih radnika veoma je skup i nije baš lako naći odgovarajuću zamjenu.

Tvrtke koje se aktivno trude usrećiti svoje zaposlenike lakše će ih i zadržati!

Poduzeće u kojem se potiče zdrava ravnoteža između poslovnog i privatnog života privlačno je mjesto za rad. Olakšajte svojim zaposlenicima pristup raznim sportskim aktivnostima uz MultiSport. Osim što će ih pokrenuti, sport itekako može postati izvor zabave, uživanja i druženja! Pilates, zumba ili aerobika odličan su izbor za to.

Dobrobit organizacije ovisi o dobrobiti njezinih zaposlenika. U to iskreno vjerujemo. Veće životno zadovoljstvo i pozitivna iskustva koja obogaćuju život stvaraju bolje radnike. Zato se isplati uzeti MultiSport!

4)  Sportska aktivnost smanjuje stres!

Redovita tjelovježba u bilo kojem obliku smanjuje stres. Već je 20 – 30 minuta svakodnevne aktivnosti dovoljno da se vaši zaposlenici osjećaju mirnije, a tome pomaže lučenje endorfina – hormona poznatog po tome što ublažava bol i stres. No određene aktivnosti imaju i dodatne prednosti!

Joga će, primjerice, vašim zaposlenicima osim tjelesne aktivnosti približiti meditaciju i svjesno disanje. To su alati koje svatko može primijeniti i u poslu. A osobito im korisni mogu biti u trenutcima kad bi nervoza i stres mogli utjecati na njihovu radnu sposobnost! Pozitivan utjecaj joge na duševno zdravlje zaposlenika i njezin doprinos smanjivanju stresa na radnome mjestu pokazalo je i istraživanje provedeno 2017. godine.

Jednako tako intenzivne tjelesne aktivnosti poput boksa ili kickboxinga natjerat će ljudsko tijelo da proizvede više hormona sreće, a manje hormona stresa poput kortizola ili adrenalina. Ti su sportovi odlični i za to da vaši zaposlenici na zdrav način izbace iz sebe frustracije! Nezadovoljstvo zbog neuspjelog projekta ili lošeg dana na poslu više neće kvariti atmosferu u vašem timu.

Zato potaknite svoje zaposlenike na redovito kretanje! Bolje će podnositi stres i imat će priliku na zdrav način izbaciti iz sebe nezadovoljstvo.

5)  Postanite poželjniji poslodavac

Ako se mučite s privlačenjem nove, kvalitetne radne snage, razmislite o tome da u svojim oglasima za posao istaknete povlastice koje nudite svojim zaposlenicima.

MultiSport je odličan kandidat za tu listu!

Zaposlenici se svojom karticom mogu koristiti svakog dana u drugom objektu i sportske aktivnosti potpuno prilagoditi svojem rasporedu. Bit će korisna i mladima i starima, a sve to za mjesečnu naknadu sličnu jednoj prosječnoj članarini u teretani!

To je jednostavan način da pokažete svojim zaposlenicima da se brinete o njima. Upravo je to ono što želi moderna radna snaga!

Zvuči dobro?

Javite nam se i zatražite ponudu!

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

1.000+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

20.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU