X

BLOG

ZDRAVA PREHRANA

 5 zamki koje trebaš izbjeći za zdravo mršavljenje

Zašto tvoja dijeta na uspjeva? Donosimo 5 najčešćih grešaka zbog kojih nikako da dođeš do tijela u kojem se osjećaš sretno i zadovoljno.

Pročitaj više
VJEŽBANJE

Ljetni sportovi za trening u prirodi

Temperature rastu i pravo je vrijeme da trening u prirodi zamijeni treninge u zatvorenom. Iskoristi prirodu u svom gradu ili oko njega da u svoju rutinu ubaciš neke nove aktivnosti i iskustva.

Pročitaj više
PARTNERI

Oblikuj tijelo uz zarazne ritmove Zumba plesa!

Zabavan trening je upravo ono što ti Zumba ples nudi – iskleši svoje tijelo uz smijeh, odličnu glazbu i još bolje društvo!

Pročitaj više
ZDRAVA PREHRANA

Hrana za mršavljenje: 7 namirnica za zdravu prehranu

Ljeto dolazi, a ti tražiš savršenu dijetu s kojom ćeš brzo smršaviti? Zato ti donosimo popis namirnica koje treba uvrstiti u redovnu prehranu

Pročitaj više
VJEŽBANJE

Pokreni se za zdravlje!

Uz MultiSport karticu više nije ni skupo ići na različite aktivnosti jer toliko toga možeš za samo jednu članarinu! Odbaci sve izgovore, ponesi svoju Multisport karticu i kreni po tijelo kakvo želiš već danas!

Pročitaj više
ZDRAVI RECEPTI

Zdravi ručak s piletinom

Piletina je zaista jedna od najsvestranijih namirnica! Može se pripremati na gotovo sve moguće načine i vrlo se lako uklapa u gotovo svako slano jelo.

Pročitaj više
VJEŽBANJE

Trbušnjaci za poželjeti! 5 vježbi za bolju definiciju

Ravan i čvrst trbuh česta je želja svih nas koji smo već počeli s pripremama za plažu i vruće kupaće kostime. Zato smo ti pripremili 5 vježbi koje će povećati snagu i definiciju tvog trbuha.

Pročitaj više
PARTNERI

Kickboxing za snažnije tijelo i veće samopouzdanje

Osjetiš li ikada poriv da nešto udariš? Ili ljutnju s kojom ponekad ne znaš što ćeš? Ako je tvoj odgovor da, onda su borilačke vještine sport za tebe!

Pročitaj više
Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport