X

BLOG

NOVOSTI

Proljetni umor i pet trikova koji će ga uspješno otkloniti

Osjećate li se umorno i bezvoljno unatoč sve jačem suncu i buđenju prirode? Možda patite od proljetnog umora! Donosimo vam pet trikova koje će ga uspješno otkloniti.

Pročitaj više
VJEŽBANJE

Imaš li ga i ti? Koja karika u životu jako utječe na tjelesno zdravlje i ponašanje?

Vjerojatno nema osobe koja od svojih roditelja, trenera, liječnika nije čula riječi: ispravi se, pogrešno stojiš, ispravi ramena. Ipak, idealno držanje ne znači imati ravna leđa.

Pročitaj više
NOVOSTI

MultiSport Lite kartica

NOVO! MultiSport Lite - za sve koji žive u Slavoniji i žele aktivno uživati u svakom trenutku. MultiSport Lite kartica nudi širok spektar sportskih aktivnosti, potiče vas da unesete svježinu u svoj život. Jeste li spremni za promjenu?

Pročitaj više
NOVOSTI

Top 15 ostvarivih novogodišnjih odluka za zdraviji i ispunjeniji život

MultiSport lista novogodišnjih odluka koje mijenjaju život na bolje. Uvođenjem ovih promjena život će vam postati kvalitetniji i ispunjeniji. Idite korako po korak i učinite ovu godinu boljom od prošle.

Pročitaj više
PARTNERI

Zar ovo nisu najjači argumenti za vježbanje tijekom blagdana?

Tjelesna aktivnost tijekom praznika može biti važnija nego u bilo koje drugo doba godine. Vježbanje vam može pomoći u borbi protiv stresa, spriječiti debljanje, pomoći u upravljanju tjeskobom i depresijom.

Pročitaj više
NOVOSTI

HNK i MULTISPORT: Ulovi ulaznice s popustom

'Uđi' u bajkovit svijet kazališta. HNK i MultiSport se kroz Loyalty partnerstvo brinu da, iznimno važna područja života kao što je kultura, ne ostanu u sjeni svakodnevnih obveza.

Pročitaj više
PARTNERI

Znate li koje su to TOP vještine poželjne za posao i sport?

Bavljenje sportom utječe i na radnu sposobnost, shvaćanje posla, produktivnost te odnos prema poslu. Doznajte koje to sportske vještine su iznimno poželjne u radnom okruženju.

Pročitaj više
ZDRAVI RECEPTI

Recept za najsočniju piletinu u umaku od buče

Piletina u umaku od buče, recept za najjaču jesensku simfoniju okusa.  Piletinu na ovakav način sigurno niste probali.

Pročitaj više
Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport