X

BLOG

VJEŽBANJE

Inspirativna priča: Od rekreativca do trenera

Kad pružimo priliku nečemu novom i usudimo se pokušati, uspjeh je zajamčen. Zna to i naš kolega Robert koji je od rekreativnog igranja padela došao do natjecanja na turnirima, ali je ujedno i položio ispit za sudca i trenera padela.

Pročitaj više
ZDRAVI RECEPTI

Finger food (hrana s nogu) bez mesa idealan je svježi proljetni zalogaj na poslu

Tražite idealan recept za osvježavajući ručak koji može biti idealan za posao, ali i kao finger food za proljetne zabave? Tragajući za novim receptima, dajemo prednost jednostavnosti i brzini.

Pročitaj više
NOVOSTI

MultiSport nagradna igra: Uz MultiSport ljetna sreća još je veća!

MultiSport nagradna igra donosi vam priliku da ostvarite svoje snove! Zadržite svoju MultiSport karticu aktivnom, prijavite se i osvojite vrijedne novčane nagrade. MultiSport nagrađuje 15 vjernih korisnika!

Pročitaj više
NOVOSTI

Proljetni umor i pet trikova koji će ga uspješno otkloniti

Osjećate li se umorno i bezvoljno unatoč sve jačem suncu i buđenju prirode? Možda patite od proljetnog umora! Donosimo vam pet trikova koje će ga uspješno otkloniti. Doznajte više na našem blogu.

Pročitaj više
VJEŽBANJE

Imaš li ga i ti? Koja karika u životu jako utječe na tjelesno zdravlje i ponašanje?

Vjerojatno nema osobe koja od svojih roditelja, trenera, liječnika nije čula riječi: ispravi se, pogrešno stojiš, ispravi ramena. Ipak, idealno držanje ne znači imati ravna leđa.

Pročitaj više
NOVOSTI

MultiSport Lite kartica

NOVO! MultiSport Lite - za sve koji žive u Slavoniji i žele aktivno uživati u svakom trenutku. MultiSport Lite kartica nudi širok spektar sportskih aktivnosti, potiče vas da unesete svježinu u svoj život. Jeste li spremni za promjenu?

Pročitaj više
NOVOSTI

Top 15 ostvarivih novogodišnjih odluka za zdraviji i ispunjeniji život

MultiSport lista novogodišnjih odluka koje mijenjaju život na bolje. Uvođenjem ovih promjena život će vam postati kvalitetniji i ispunjeniji. Idite korako po korak i učinite ovu godinu boljom od prošle.

Pročitaj više
PARTNERI

Zar ovo nisu najjači argumenti za vježbanje tijekom blagdana?

Tjelesna aktivnost tijekom praznika može biti važnija nego u bilo koje drugo doba godine. Vježbanje vam može pomoći u borbi protiv stresa, spriječiti debljanje, pomoći u upravljanju tjeskobom i depresijom.

Pročitaj više
Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport