X

BLOG

ZDRAVI RECEPTI

Salata od kvinoje – brzi recept koji može biti doručak ili ručak

Kvinoja je popularna među ljubiteljima fitnessa. Jedna je od proteinima najbogatijih namirnica na svijetu, a bogata je i mineralima i vitaminima te ne sadržava gluten. Salata od kvinoje - brzi recept koji može biti doručak ili ručak. Gotovo za manje od 20 minuta.

Pročitaj više
VJEŽBANJE

Mišići – ‘motori’ koji pokreću ljudsko tijelo

Neki ne mogu zamisliti niti jedan dan bez treninga, drugi se pak bore da se pokrenu i odrade minimum tjelesne aktivnosti dnevno. Bez obzira kojoj skupini pripadali vaš odabir utječe na najvažnije pokretače tijela - mišiće.

Pročitaj više
VJEŽBANJE

Porok novog doba koji nas je na prevaru uvukao u zonu komfora  

Suvremeni čovjek se sve manje kreće. Sjedimo na poslu, u automobilima, pred ekranima... U prosjeku sjedimo devet sati dnevno odnosno 67 sati tjedno.

Pročitaj više
PARTNERI

5 ideja za zdrave i ostvarive novogodišnje odluke!

Jeste li već donijeli svoje novogodišnje odluke? Ovaj put postavite sebi zabavne i ostvarive ciljeve da sačuvate zdravlje i stvorite naviku vježbanja!

Pročitaj više
ZDRAVI RECEPTI

Zdravi i jednostavni božićni keksi koji mirišu na blagdane!

Jeste li spremni za blagdane? Ovi zdravi božićni keksi od integralnog brašna zaslađeni medom ispunit će vaš dom onim poznatim božanstvenim mirisom blagdana.

Pročitaj više
ZDRAVA PREHRANA

Blagdanska prehrana: 5 načina da se zdravije hranite

Blagdanska prehrana može pokolebati i najveće sportaše! Ipak, postoji način da u svemu uživate umjereno, a da ne izgubite svoje zdrave navike.

Pročitaj više
VJEŽBANJE

5 pravila za vježbanje tijekom blagdana za tijelo iz snova!

Događa li vam se tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana da vam vježbanje postane teško? Donosimo pet konkretnih savjeta uz koje ćete ostati aktivni čak i zimi!

Pročitaj više
ZDRAVA PREHRANA

6 namirnica od kojih se pripremaju zdravi božićni kolači

Zdravi božićni kolači koji se peku u pećnici i očaravajući mirisi koji se šire kućom… U ovom ćete blogu pronaći popis fantastičnih namirnica koje možete umijesiti u svoje kolače da biste ih učinili zdravijima.

Pročitaj više
Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport