X

BLOG

VJEŽBANJE

Imaš li ga i ti? Koja karika u životu jako utječe na tjelesno zdravlje i ponašanje?

Vjerojatno nema osobe koja od svojih roditelja, trenera, liječnika nije čula riječi: ispravi se, pogrešno stojiš, ispravi ramena. Ipak, idealno držanje ne znači imati ravna leđa.

Pročitaj više
NOVOSTI

MultiSport Lite kartica

NOVO! MultiSport Lite je za sve one koji vole isprobavati nove aktivnosti, žele uvrstiti sport u svoj život i nalaze se na području Slavonije. MultiSport Lite je kartica za promjenu životnih navika!

Pročitaj više
NOVOSTI

Top 15 ostvarivih novogodišnjih odluka za zdraviji i ispunjeniji život

MultiSport lista novogodišnjih odluka koje mijenjaju život na bolje. Uvođenjem ovih promjena život će vam postati kvalitetniji i ispunjeniji. Idite korako po korak i učinite ovu godinu boljom od prošle.

Pročitaj više
PARTNERI

Zar ovo nisu najjači argumenti za vježbanje tijekom blagdana?

Tjelesna aktivnost tijekom praznika može biti važnija nego u bilo koje drugo doba godine. Vježbanje vam može pomoći u borbi protiv stresa, spriječiti debljanje, pomoći u upravljanju tjeskobom i depresijom.

Pročitaj više
NOVOSTI

HNK i MULTISPORT: Ulovi ulaznice s popustom

'Uđi' u bajkovit svijet kazališta. HNK i MultiSport se kroz Loyalty partnerstvo brinu da, iznimno važna područja života kao što je kultura, ne ostanu u sjeni svakodnevnih obveza.

Pročitaj više
PARTNERI

Znate li koje su to TOP vještine poželjne za posao i sport?

Bavljenje sportom utječe i na radnu sposobnost, shvaćanje posla, produktivnost te odnos prema poslu. Doznajte koje to sportske vještine su iznimno poželjne u radnom okruženju.

Pročitaj više
ZDRAVI RECEPTI

Recept za najsočniju piletinu u umaku od buče

Piletina u umaku od buče, recept za najjaču jesensku simfoniju okusa.  Piletinu na ovakav način sigurno niste probali.

Pročitaj više
VJEŽBANJE

SportBox by MultiSport – Sasvim Novo Sportsko Iskustvo!

SportBox – luksuz i privatnost koja inspirira na vježbanje Iz aspekta zaposlene mame: Biram SportBox jer glačanje nije vježbanje!

Pročitaj više
Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport