X

Detox smoothie s avokadom

Detox smoothie s avokadom

Praznici su iza nas, novogodišnje ludilo još osjećamo u vidu mamurluka i baš zato je vrijeme za jedan ozbiljan detox. Zdravi smoothie je idealan recept za utažiti glad kad si u stisci s vremenom.

Objavljeno 5 siječnja, 2022

Praznici su iza nas, novogodišnje ludilo još osjećamo u vidu mamurluka i baš zato je vrijeme za jedan ozbiljan detox. Zdravi smoothie je idealan recept za utažiti glad kad si u stisci s vremenom. Brzo se priprema, a potreban ti je samo dobar blender. Dovoljno je svega par sastojaka da na jednostavan način uneseš čitavo bogatstvo nutrijenata, a kombinacije namirnica su neograničene.

Kako bismo ti pomogli na putu do tijela u kojem ćeš se osjećati fantastično, donosimo ti raskošan detox smoothie s avokadom, koji će te izuti iz cipela!

Avokado je s razlogom omiljena namirnica kod onih koji teže zdravoj prehrani. Hrani daje nevjerojatnu baršunastu teksturu, a obiluje i vlaknima, te korisnim nutrijentima poput vitamina B5, B6, C, E i K, folne kiseline, bakra i kalija. Sadrži visok udio nezasićenih masnih kiselina koje su neophodne za zdravlje krvožilnog sustava. Baš zato je avokado sjajna namirnica kojom možeš pospješiti zdravlje svojega tijela!

Kad ga još iskombiniraš s jabukom i baby špinatom, kao u ovom smoothie receptu, bogatstvo nutrijenata se višestruko uvećava. Ovaj zdravi smoothie možeš na brzinu pripremiti prije posla ili treninga. Energije ti neće nedostajati!

I zato ne čekaj, već isprobaj ovaj avokado smoothie recept i oduševi svoje tijelo!

Sastojci

  • Polovica avokada
  • 1,5 čaša bademovog mlijeka
  • 2 velike šake baby špinata
  • 1 jabuka
  • 1 žlica maslaca od badema

Priprema

Baby špinat operi, a avokado i jabuku očisti. Sve sastojke stavi u blender i miksaj do željene konzistencije. Za dodatni imuno boost možeš dodati i malo đumbira.

Evo jedna bonus ideja.

Iznenadi svog kolegu ili kolegicu i pripremi ovaj smoothie i za njega, odnosno nju!  Samo poduplaj sastojke i osiguraj pregršt energije za oboje prije treninga. Tako neće imati izgovor kada idući put pobijediš u squashu!

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

1.000+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

20.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU