X

Pro-gym Pula nastavak je uspješnog projekta Pro- gym Rovinja usmjerenog razvoju ne samo sportaša i rekreativaca, već i osoba bez ikakvih fizičkih aktivnosti u stilu života.Naša ponuda je sljedeća: Sportaši: razvoj po motoričkim i funkcionalnim sposobnostima sukladno fazi rasta i razvoja svakog pojedinca slijedeći ekstenzitet i intenzitet opterećenja uvrštavanjem u jednadžbu specifikacije pojedinog sporta (uz konzultacije s trenerima klubova).Priprema klubova i individualnih sportaša na kondicijskoj bazi uz pristupe bazičnim, općim i specifičnim kondicijskim pripremama.Rekreativci i svi ostali:Poluindividualni pristup vježbačima što podrazumijeva nadziranje izvođenja vježbi i kontrolu opterećenja te savjetovanje iz prehrane kao važnom faktoru postizanja željenog učinka.

aktivnosti

GymFunkcionalni treninzi

Za grupne treninge potrebno je unaprijed rezervirati termin i provjeriti raspoloživost grupa. Sportski objekt u svakom trenutku ima pravo promjene i ukidanja pojedinih grupnih treninga kao i uvođenje novih te je stoga potrebno provjeriti raspoloživost grupa te raspored održavanja željenog treninga.
Za sve informacije o izmjeni radnog vremena posjetite službenu stranicu centra ili facebook profil.

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.

Kontakt

Pula, Trg kralja Tomislava, 7

Radno vrijeme

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport