X

Pit Bull Sportski Centar Gripe

Od svog osnutka prije 19 godina "PitBull" bilježi mnoge značajne uspjehe na brojnim nacionalnim i međunarodnim borilačkim natjecanjima i turnirima. Snaga ovog centra borilačkih sportova najvjerojatnije leži u velikom zajedništvu i suradnji ljudi koji su završili fakultete a ujedno su za vrijeme trajanja sportske karijere postizali vrhunske rezultate.2008. godine osnovan je Pit Bull i u Zagrebu i odonda do danas izrastao je u jedan ugledan sportski kolektiv.Danas u klubu djeluje oko 250 članova a od toga je 90- ak aktivnih natjecatelja, unutar pet klupskih sekcija; boks, kickboxing, savate, slobodna borba i tajlandski boks te borci "Pit bulla" postizu vrhunske rezultate u svim tim sportovima. 2008. godine je osnovana i Zagrebačka podružnica Pit Bulla u kojoj smo osim ringovnih borilačkih športova pokrenuli i sekciju za olimpijski tae kwon do. Predsjednik zagrebačkog Pit Bulla je Marko Žaja a glavni tajnik je Stjepko Zenčić.

aktivnosti

MmaKick-boxingBoksGrupni programi za žene

Za grupne programe potrebno je unaprijed rezervirati termin i provjeriti raspoloživost grupa. Sportski objekt u svakom trenutku ima pravo promjene i ukidanja pojedinih grupnih programa kao i uvođenje novih te je stoga potrebno provjeriti raspoloživost grupa te raspored održavanja željenog programa.
Za sve informacije o radnom vremenu posjetite službenu stranicu centra ili facebook profil.

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.

Kontakt

Split, Ulica Slobode, 16a

Radno vrijeme

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport