X

Najčešće postavljena pitanja

Osnovno

Što je MultiSport program?

MultiSport program je alat kojim motiviramo zaposlenike na zdrav i aktivan život kroz pogodnosti koje im omogućavaju korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske. MultiSport kartica temelji se na mjesečnoj pretplati i korisnicima omogućava pristup svim sportskim objektima u MultiSport mreži Partnera.  

Kako se mogu uključiti u MultiSport program?

MultiSport kartica je revolucionarni program nagrađivanja zaposlenika. MultiSport karticu isključivo možete naručiti preko svog poslodavca. Ako ste menadžer za ljudske resurse i pitate se kako motivirati Vaš tim – mi imamo odgovor za Vas. MultiSport kartica jedinstvena je pogodnost za zaposlenike koja kroz sport i rekreaciju poboljšava zdravlje, imunitet i zadovoljstvo zaposlenika, a time i njihovu učinkovitost na radnom mjestu. Ako ste zaposlenik i Vaš poslodavac još uvijek ne zna za MultiSport program možete nas preporučiti, a mi ćemo Vašem poslodavcu osigurati sve informacije potrebne za uključivanje u MultiSport program.

Gdje mogu koristiti MultiSport karticu?

MultiSport karticu možete koristiti u bilo kojem sportskom objektu koji se nalazi u našoj mreži Partnera. Trenutno naša mreža Partnera sadrži više od 400 sportskih objekata diljem Hrvatske. Uz MultiSport karticu možete isprobati više od 60 različitih aktivnosti, a popis svih objekata s pripadajućim aktivnostima možete pronaći na našoj stranici u rubrici sportski objekti. 

Kako koristiti MultiSport karticu?

Od trenutka kada preuzmete karticu od Vašeg poslodavca, možete ju koristiti u bilo kojem sportskom objektu koji se nalazi u našoj mreži Partnera. Jedino što trebate učiniti jest odabrati jednu od aktivnosti, spakirati svoju sportsku opremu i krenuti! Prilikom registracije u sportskom objektu obvezno je, uz aktivnu MultiSport karticu, pokazati i identifikacijsku iskaznicu koja sadrži fotografiju. Detalje o korištenju MultiSport kartice možete pročitati u Uvjetima korištenja.  

Tko su MultiSport Partneri?

MultiSport Partneri su sportski objekti koji se nalaze u našoj mreži, a kod kojih je uz MultiSport karticu moguće koristiti dogovorene usluge. Surađujemo s najboljim sportskim objektima diljem Hrvatske. Naš tim naporno radi kako bi Vam osigurao najbolje i najkvalitetnije teretane, bazene i druge sportske sadržaje. Listu svih sportskih objekata možete pogledati u našoj rubrici sportski objekti.

ZA PARTNERE

Kako mogu uključiti svoj sportski objekt u MultiSport program?

Drago nam je što se želite priključiti našem programu! Naš tim zadužen za Partnere stoji Vam na raspolaganju. Molimo Vas da posjetite našu rubriku za Partnere i kontaktirajte nas. Naš tim će pregledati Vaš zahtjev te ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Koji su uvjeti ulaska u MultiSport program?

Uvjete ulaska u MultiSport program dogovarate direktno s našim timom iz odjela Partnera. Svakom Partneru pristupamo individualno te kreiramo ponudu sukladno mogućnostima i programu koji Partneri nude.

Je li potrebno sklopiti Ugovor?

Sklapanje Ugovora o suradnji je obvezno. Možete očekivati jednostavna i transparentna pravila i uvjete suradnje.

ZA POSLODAVCE

Kolika je cijena MultiSport kartice?

Cijena MultiSport kartice ovisi o broju korisnika koji su se prijavili za MultiSport program te o modelu financiranja koji kao poslodavac odabere. Za detaljnije informacije stojimo Vam na raspolaganju. Vaš upit možete poslati putem kontakt forme na našoj stranici te ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Zašto je MultiSport dobar za Vaše zaposlenike?

Zdraviji zaposlenici su ujedno i sretniji zaposlenici. Istraživanja pokazuju da bavljenje sportom ima višestruke benefite, a osim što motivira, podiže raspoloženje i povećava produktivnost također smanjuje rizik od niza zdravstvenih problema. Osim toga, MultiSport će Vam pomoći da povećate motivaciju i angažiranost u Vašem timu!

Ugovorom s Benefit Systems d.o.o. zaposlenicima omogućavate pristup cijeloj mreži MultiSport Partnera kao i korištenje niza sportskih aktivnosti. Jedino Vi kao poslodavac svojim zaposlenicima možete pružiti ovaj benefit jer karticu nije moguće kupiti kao fizička osoba.

Koje su mogućnosti financiranja MultiSport programa?

Tri su modela financiranja:

Poslodavac financira cjelokupni iznos MultiSport kartice namijenjene zaposlenicima.
Poslodavac sufinancira dio programa, a ostatak plaća zaposlenik.
Zaposlenik financira cjelokupni iznos MultiSport kartice.

Što su Dani zdravlja?

Znamo da je zdrav stil života važan! Ako želite svojim zaposlenicima omogućiti da budu u formi i podsjetiti ih na važnost i prednosti redovite tjelesne aktivnosti MultiSport ima niz marketinških alata koji će Vam u tome pomoći. U suradnji s nutricionistima, osobnim trenerima i drugim stručnim osobama u mogućnosti smo, u Vašim prostorijama organizirati razna predavanja, vježbe i niz drugih aktivnosti. Na Danu zdravlja Vaši će zaposlenici saznati zanimljive činjenice o zdravom načinu života, naučit će, ovisno o paketu koji odaberete i niz vježbi koje će lako uklopiti u užurbani ritam, a ujedno će dobiti i sve informacije o MultiSport programu. Za detaljnije informacije kao i potrebne uvjete za održavanje Dana zdravlja obratite se Vašoj kontakt osobi u MultiSportu.

ZA ZAPOSLENIKE

Kako mogu dobiti svoju MultiSport karticu?

Multisport karticu možete dobiti isključivo preko poslovnog subjekta koji je s nama sklopio Ugovor, a čiji ste zaposlenik.

Mogu li poslodavcu predložiti MultiSport?

Naravno! Ako Vam se sviđa MultiSport kartica te biste ju voljeli imati, možete nas slobodno preporučiti Vašem poslodavcu. Naš prodajni tim će rado Vašem poslodavcu ponuditi sve informacije potrebne za ulazak u MultiSport program.

Mogu li, uz svoju MultiSport karticu, naručiti karticu za dodatnog člana?

Molimo Vas da ovu mogućnost provjerite s osobom zaduženom za MultiSport u vašoj kompaniji.

Što trebate znati o korištenju MultiSport kartice?

MultiSport kartica glasi na ime zaposlenika koji je karticu naručio stoga je uz karticu uvijek potrebno predočiti osobnu iskaznicu ili drugi dokument koji sadrži fotografiju. MultiSport kartica je neprenosiva i može je koristiti isključivo osoba na čije ime kartica glasi. Detaljnije informacije o korištenju MultiSport kartice pogledajte u uvjetima korištenja na našoj stranici. 

Koliko često mogu koristiti MultiSport karticu?

MultiSport karticu možete koristiti svaki dan. Jedino ograničenje je jedan posjet dnevno tj. jedna aktivnost dnevno ovisno o dogovoru MultiSporta i sportskog objekta. Tako jedan dan možete otići u teretanu, drugi dan se možete opustiti u jednoj od sauna, a vikend možete provesti na jednom od bazena koji se nalaze u MultiSport programu! Molimo Vas da prije korištenja MultiSport kartice u rubrici sa sportskim objektima na našoj stranicu već danas provjerite ponudu svih naših Partnera kao i uvjete korištenja.

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

1.000+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

20.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU