X

Najčešće postavljena pitanja

Osnovno

Što je MultiSport program?

MultiSport program je alat kojim motiviramo zaposlenike na zdrav i aktivan život kroz pogodnosti koje im omogućavaju korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske. MultiSport kartica temelji se na mjesečnoj pretplati i korisnicima omogućava pristup svim sportskim objektima u MultiSport mreži Partnera.  

Kako se mogu uključiti u MultiSport program?

MultiSport kartica je revolucionarni program nagrađivanja zaposlenika. MultiSport karticu isključivo možete naručiti preko svog poslodavca. Ako ste menadžer za ljudske resurse i pitate se kako motivirati Vaš tim – mi imamo odgovor za Vas. MultiSport kartica jedinstvena je pogodnost za zaposlenike koja kroz sport i rekreaciju poboljšava zdravlje, imunitet i zadovoljstvo zaposlenika, a time i njihovu učinkovitost na radnom mjestu. Ako ste zaposlenik i Vaš poslodavac još uvijek ne zna za MultiSport program možete nas preporučiti, a mi ćemo Vašem poslodavcu osigurati sve informacije potrebne za uključivanje u MultiSport program.

Gdje mogu koristiti MultiSport karticu?

MultiSport karticu možete koristiti u bilo kojem sportskom objektu koji se nalazi u našoj mreži Partnera. Trenutno naša mreža Partnera sadrži više od 400 sportskih objekata diljem Hrvatske. Uz MultiSport karticu možete isprobati više od 60 različitih aktivnosti, a popis svih objekata s pripadajućim aktivnostima možete pronaći na našoj stranici u rubrici sportski objekti. 

Kako koristiti MultiSport karticu?

Od trenutka kada preuzmete karticu od Vašeg poslodavca, možete ju koristiti u bilo kojem sportskom objektu koji se nalazi u našoj mreži Partnera. Jedino što trebate učiniti jest odabrati jednu od aktivnosti, spakirati svoju sportsku opremu i krenuti! Prilikom registracije u sportskom objektu obvezno je, uz aktivnu MultiSport karticu, pokazati i identifikacijsku iskaznicu koja sadrži fotografiju. Detalje o korištenju MultiSport kartice možete pročitati u Uvjetima korištenja.  

Tko su MultiSport Partneri?

MultiSport Partneri su sportski objekti koji se nalaze u našoj mreži, a kod kojih je uz MultiSport karticu moguće koristiti dogovorene usluge. Surađujemo s najboljim sportskim objektima diljem Hrvatske. Naš tim naporno radi kako bi Vam osigurao najbolje i najkvalitetnije teretane, bazene i druge sportske sadržaje. Listu svih sportskih objekata možete pogledati u našoj rubrici sportski objekti.

ZA PARTNERE

Kako mogu uključiti svoj sportski objekt u MultiSport program?

Drago nam je što se želite priključiti našem programu! Naš tim zadužen za Partnere stoji Vam na raspolaganju. Molimo Vas da posjetite našu rubriku za Partnere i kontaktirajte nas. Naš tim će pregledati Vaš zahtjev te ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Koji su uvjeti ulaska u MultiSport program?

Uvjete ulaska u MultiSport program dogovarate direktno s našim timom iz odjela Partnera. Svakom Partneru pristupamo individualno te kreiramo ponudu sukladno mogućnostima i programu koji Partneri nude.

Je li potrebno sklopiti Ugovor?

Sklapanje Ugovora o suradnji je obvezno. Možete očekivati jednostavna i transparentna pravila i uvjete suradnje.

ZA POSLODAVCE

Kolika je cijena MultiSport kartice?

Cijena MultiSport kartice ovisi o broju korisnika koji su se prijavili za MultiSport program te o modelu financiranja koji poslodavac odabere. Za detaljnije informacije stojimo Vam na raspolaganju. Vaš upit možete poslati putem kontakt forme na našoj stranici te ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Zašto je MultiSport dobar za Vaše zaposlenike?

Zdraviji zaposlenici su ujedno i sretniji zaposlenici. Istraživanja pokazuju da bavljenje sportom ima višestruke benefite, a osim što motivira, podiže raspoloženje i povećava produktivnost također smanjuje rizik od niza zdravstvenih problema. Osim toga, MultiSport će Vam pomoći da povećate motivaciju i angažiranost u Vašem timu!

Ugovorom s Benefit Systems d.o.o. zaposlenicima omogućavate pristup cijeloj mreži MultiSport Partnera kao i korištenje niza sportskih aktivnosti. Jedino Vi kao poslodavac svojim zaposlenicima možete pružiti ovaj benefit jer karticu nije moguće kupiti kao fizička osoba.

Koje su mogućnosti financiranja MultiSport programa?

Tri su modela financiranja:

Poslodavac financira cjelokupni iznos MultiSport kartice namijenjene zaposlenicima.
Poslodavac sufinancira dio programa, a ostatak plaća zaposlenik.
Zaposlenik financira cjelokupni iznos MultiSport kartice.

Što su Dani zdravlja?

Znamo da je zdrav stil života važan! Ako želite svojim zaposlenicima omogućiti da budu u formi i podsjetiti ih na važnost i prednosti redovite tjelesne aktivnosti MultiSport ima niz marketinških alata koji će Vam u tome pomoći. U suradnji s nutricionistima, osobnim trenerima i drugim stručnim osobama u mogućnosti smo, u Vašim prostorijama organizirati razna predavanja, vježbe i niz drugih aktivnosti. Na Danu zdravlja Vaši će zaposlenici saznati zanimljive činjenice o zdravom načinu života, naučit će, ovisno o paketu koji odaberete i niz vježbi koje će lako uklopiti u užurbani ritam, a ujedno će dobiti i sve informacije o MultiSport programu. Za detaljnije informacije kao i potrebne uvjete za održavanje Dana zdravlja obratite se Vašoj kontakt osobi u MultiSportu.

ZA KORISNIKE

Što trebam znati o korištenju MultiSport kartice?

MultiSport kartica glasi na ime zaposlenika, stoga je prilikom dolaska u sportski objekt uz MultiSport karticu uvijek potrebno predočiti osobnu iskaznicu ili drugi dokument koji sadrži fotografiju.

MultiSport karticom možete odabrati jednu aktivnost dnevno u jednom sportskom objektu koji se nalazi u našoj mreži Partnera. To znači da svaki dan možete isprobati novu aktivnost!

Kako mogu zatražiti svoju MultiSport karticu?

Multisport karticu možete zatražiti isključivo preko poslodavca koji je s nama sklopio ugovor, a čiji ste zaposlenik. MultiSport karticu ne možete zatražiti kao fizička osoba.

Popis klijenata koji su dali privolu da se njihovo ime komunicira možete vidjeti na referentnoj listi. Ukoliko se Vaš poslodavac ne nalazi na toj listi ne mora značiti da nije naš klijent, već nije dao privolu da se javno komunicira tako da Vam predlažemo da ovu informaciju provjerite direktno s poslodavcem, odnosno odjelom ljudskih resursa.

Kako mogu aktivirati ili deaktivirati svoju karticu?

Ukoliko želite aktivirati ili deaktivirati svoju karticu molimo Vas da se javite poslodavcu, odnosno odjelu ljudskih resursa. Aktivacije i deaktivacije kartica vrši isključivo sam poslodavac. Rokove za aktivaciju i deaktivaciju kartica molimo Vas provjerite sa svojim poslodavcem.

Kako mogu provjeriti da li mi je MultiSport kartica aktivna?

Status svoje MultiSport kartice možete sami provjeriti u MyMultiSport aplikaciji. Upute za preuzimanje i registraciju možete pronaći na linku. Osim u aplikaciji status možete provjeriti sa svojim poslodavcem, odnosno odjelom ljudskih resursa ili s Korisničkom podrškom Benefit Systemsa d.o.o. od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati putem email-a: kontakt@benefitsystems.hr. U mailu obavezno navedite broj Vaše MultiSport kartice.

Ukoliko ste zaprimili novu MultiSport karticu, datum aktivacije je naveden na samoj kartici iznad trake za potpis.

Izgubio sam svoju MultiSport karticu. Što trebam napraviti?

Ukoliko ste izgubili svoju MultiSport karticu molimo Vas da u roku od 24 sata kontaktirate svog poslodavca, odnosno odjel ljudskih resursa i prijavite gubitak kartice. Vaš poslodavac će nam poslati zahtjev za izradom nove kartice. Dok ne zaprimite duplikat kartice, niste u mogućnosti koristiti MultiSport program. Prvi gubitak kartice se ne naplaćuje, a svaki sljedeći duplikat se naplaćuje 6,64 EUR + PDV.

Kada i gdje ću zaprimiti duplikat MultiSport kartice?

Duplikat kartice šalje se poštom na adresu poslodavca. Nova MultiSport kartica biti će dostavljena u roku 3 – 5 radnih dana od dana zaprimanja zahtjeva od strane Vašeg poslodavca. Ukoliko ste u mogućnosti, svoju novu MultiSport karticu možete preuzeti i na našoj adresi ureda: Heinzelova 44, 1. kat, MultiSport tijekom radnog vremena ureda.

Molimo vas da osobno preuzimanje MultiSport kartice napomenete prilikom prijave gubitka svome poslodavcu. Osobno preuzimanje moguće je u roku 2 radna dana od dana zaprimanja zahtjeva od strane poslodavca.

Aktivni sam korisnik MultiSport kartice, ali mi kartica ne prolazi u sportskom objektu. Što trebam učiniti?

Ukoliko aktivna MultiSport kartica nije uspješno registrirala posjet preko POS uređaja sportskih objekata koji se nalaze u našoj mreži Partnera, molimo Vas da nas odmah kontaktirate iz sportskog objekta kako bismo provjerili ispravnost i valjanost kartice te POS uređaja na broj telefona: 0800 222 023. Radno vrijeme Korisničke podrške u ovom slučaju je svaki dan od 07:00 – 22:00 h.

Mogu li naručiti MultiSport karticu za dodatnog člana te po kojim uvjetima?

Molimo Vas da mogućnost i uvjete naručivanja dodatnih kartica provjerite sa svojim poslodavcem, odnosno odjelom ljudskih resursa. Ukoliko je poslodavac ugovorio mogućnost dodatnih kartica moći ćete naručiti jednu dodatnu karticu za punoljetnu osobu.

Mogu li nekome posuditi svoju MultiSport karticu?

Ne. MultiSport kartica je neprenosiva i glasi na ime i prezime zaposlenika te je samo osoba na čije ime kartica glasi ima pravo koristiti. U slučaju nepoštivanja pravila, Benefit Systems d.o.o. ima pravo obustaviti članstvo MultiSport korisniku.

Ukoliko promijenim poslodavca, mogu li nastaviti koristiti uslugu?

Ukoliko promijenite poslodavca, isti Vas je dužan deaktivirati ili se za deaktivaciju možete javiti samostalno s obzirom da više niste njegov zaposlenik. Za nastavak korištenja MultiSport kartice kod novog poslodavca biti će potrebno naručiti novu MultiSport karticu. Mogućnost nastavka korištenja MultiSport kartice kod novog poslodavca kao i uvjete korištenja molimo provjerite s istim.

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

1.500+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

35.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU