×

Najčešće postavljena pitanja

Osnovno

Tko su MultiSport Partneri?

Surađujemo s najboljim sportskim objektima diljem Hrvatske. Naš tim naporno radi kako bi Vam osigurao najbolje i najkvalitetnije teretane, bazene i druge sportske sadržaje. Listu svih sportskih objekata možete pogledati na našoj stranici s sportskim objektima.

Kako se mogu uključiti u MultiSport program?

MultiSport kartica je revolucionarni program nagrađivanja zaposlenika. To znači da kartica nije dostupna privatnim osobama već je uvijek sponzorirana ili sufinancirana od strane poslodavca. Ako ste menadžer za ljudske resurse i pitate se kako motivirati Vaš tim – mi imamo odgovor za Vas. MultiSport kartica jedinstvena je pogodnost za zaposlenike koja kroz sport i rekreaciju poboljšava zdravlje, imunitet i zadovoljstvo zaposlenika, a time i njihovu učinkovitost na radnom mjestu. Kontaktirajte nas i saznajte više o tome zašto je rekreacija i aktivan način života bitan! Ako ste zaposlenik i Vaš poslodavac još uvijek ne zna za MultiSport karticu, možete nas preporučiti Vašem menadžeru za ljudske resurse. Kontaktirati ćemo Vašeg poslodavca i osigurati Vam sve informacije koje su potrebne za pristupanje MultiSport programu!

Gdje mogu koristiti MultiSport karticu?

MultiSport karticu možete koristiti u bilo kojem sportskom objektu koji se nalazi u našoj mreži Partnera. Trenutno naša mreža sadrži preko 300 sportskih objekata diljem Hrvatske. Korištenjem MultiSport kartice imate pristup mnoštvu različitih aktivnosti i priliku da ih sve isprobate! Popis svih sportskih objekata možete pogledati na našoj stranici s sportskim objektima.

Kako koristiti MultiSport karticu?

Od trenutka kada preuzmete karticu od Vašeg poslodavca, možete ju koristiti u bilo kojem sportskom objektu koji se nalazi u našoj mreži Partnera. Jedino što trebate učiniti jest odabrati jednu od aktivnosti, spakirati svoju sportsku opremu i krenuti! Na recepciji pokažite Vašu MultiSport karticu te identifikacijsku iskaznicu koja sadrži fotografiju i to je to. Vježbajte, plivajte, plešite – zabavite se i živite aktivno!

Što je MultiSport program?

MultiSport je proizvod kojim motiviramo zaposlenike na zdrav i aktivan život kroz pogodnosti koje im omogućavaju korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske. MultiSport kartica temelji se na mjesečnoj pretplati i korisnicima omogućava pristup svim sportskim objektima u MultiSport mreži Partnera. Jedina stvar koju trebate napraviti jest preuzeti karticu od Vašeg poslodavca! Još nemate MultiSport karticu? Naručite karticu za Vaše zaposlenike ili nas preporučite Vašem poslodavcu!

Za partnere

Kolika je cijena?

Cijena ovisi o različitim faktorima kao što su: aktivnosti koje nudite, lokacije sportskih objekata, broj posjetitelja i sl. Svakom partneru pristupamo individualno i u skladu s mogućnostima partnera određujemo cijene.

Je li potreban ugovor?

Da. Mi smo profesionalna tvrtka i sklapanje Ugovora o suradnji je obavezno. Međutim, naš cilj je usredotočiti se na razvoj Vašeg poslovanja, ne na papirologiju. Možete očekivati jednostavna i transparentna pravila suradnje.

Uvjeti plaćanja?

Standardni uvjeti plaćanja su 14 dana.

Kako mogu uključiti svoju sportski objekt u MultiSport program?

Drago nam je što se želite priključiti našem programu! Naš tim zadužen za partnere stoji Vam na raspolaganju. Molimo Vas da posjetite našu stranicu Partneri i kontaktirajte nas. Naš tim će pregledati Vaš zahtjev te Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Za poslodavce

Kolika je cijena MultiSport kartice?

Različiti faktori utječu na cijenu MultiSport programa. Najznačajniji je broj korisnika koji se prijavi za MultiSport program te model financiranja koji odaberete. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte!

Zašto je MultiSport dobar za Vaše zaposlenike?

Zdraviji zaposlenici su ujedno i sretniji zaposlenici. Istraživanja pokazuju da bavljenje sportom pomaže ljudima da budu motiviraniji i produktivniji, a također smanjuje razinu zdravstvenih problema. MultiSport će Vam pomoći da povećate motivaciju i angažiranost u Vašem timu!

Koje su koristi za zaposlenike?

Poslodavci omogućuju svojim zaposlenicima različite vrste nenovčanih kompenzacija. To može biti u obliku sportske kartice ili životnog osiguranja koje poslodavac osigurava svojem zaposleniku.

Što znače Dani zdravlja?

Znamo da je zdrav stil života važan! Ako želite svojim zaposlenicima omogućiti da budu u formi i ukazati im na prednosti zdravog i aktivnog života, dopustite da Vam pomognemo! Kontaktirajte nas i organizirat ćemo Dan zdravlja za Vašu tvrtku. Vaši će zaposlenici uživati u sportu, isprobati nove sportske aktivnosti, saznati zanimljive činjenice o zdravom načinu života i dobiti sve informacije o MultiSport programu. U organizaciji možete sudjelovati s vlastitim prijedlozima!

Koje su mogućnosti financiranja MultiSport programa?

Tri su najčešća modela financiranja na tržištu:

  • Poslodavac financira cjelokupni iznos programa za zaposlenike
  • Poslodavac sufinancira dio programa, a ostatak plaća zaposlenik
  • Zaposlenik financira cjelokupni iznos

Za zaposlenike

Mogu li poslodavcu predložiti MultiSport?

Naravno! Ako Vam se sviđa MultiSport kartica te biste ju voljeli imati, možete nas slobodno preporučiti Vašem menadžeru za ljudske resurse. Naš prodajni tim će ga kontaktirati i informirati kako se priključiti programu! Da – volio bih imati MultiSport karticu!

Mogu li dobiti karticu za člana obitelji?

Ovisno o dogovoru s Vašim poslodavcem. Molimo Vas da provjerite sa svojim menadžerom ljudskih resursa postoji li takva mogućnost te kakve uvjete nude za članove Vaše obitelji.

Što trebate znati o korištenju MultiSport kartice?

MultiSport kartica glasi na Vaše ime, stoga je uz karticu potrebno predočiti osobnu iskaznicu ili drugi dokument koji sadrži fotografiju korisnika. Uz to, sve što Vam je potrebno je mnogo energije i volje za rekreacijom!

Koliko često mogu koristiti MultiSport karticu?

MultiSport karticu možete koristiti svaki dan. Jedino ograničenje je jedan posjet dnevno sportskom objektu po Vašoj želji. To znači da svakog dana možete odabrati aktivnost i sportski objekt koji Vi želite. Danas možete otići u teretanu, sutra se opustiti u jednoj od sauna, a vikend provesti s prijateljima na jednom od bazena koji se nalaze u MultiSport programu! Molimo Vas da pogledate stranicu s sportskim objektima i već danas provjerite sve ponude naših Partnera!

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

1.000+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

10.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU