X

Čak 90 posto ispitanika preporučilo bi svima MultiSport!

Čak 90 posto ispitanika preporučilo bi svima MultiSport!

Istraživanje MultiSporta na uzorku od gotovo 1000 ispitanika pokazalo je kako je čak 90 posto ispitanika svjesno da suvremeni način života negativno utječe na zdravlje.

Objavljeno 7 travnja, 2023

Filozofija MultiSport programa briga je o onomu što je najvažnije – zdravlju zaposlenika. Upravo zato MultiSport je više od sporta – on je briga, motivacija, pokret, snaga, stil života… MultiSport je mogućnost izbora, vremena, lokacije, aktivnosti…

U Hrvatskoj smo na vježbanje potaknuli nekoliko desetaka tisuća ljudi, više od 1500 poslodavaca svojim je zaposlenicima omogućilo karticu zdravlja, a u našoj je mreži partnera više od 400 sportskih objekata. 

Mnogi zaposlenici promijenili su život i vježbanje je postalo njihova navika. U MultiSport anketi provedenoj među gotovo 1000 ispitanika u povodu Svjetskog dana zdravlja otkrili smo kako suvremeni zaposlenik shvaća važnost tjelesne aktivnosti te utjecaj MultiSport programa na promjene životnih navika. 

Naime, iako svjestan blagodati tjelesne aktivnosti, suvremeni čovjek u prosjeku sjedi čak devet sati na dan. Svjesni su toga i ispitanici koji su sudjelovali u MultiSport anketi. Čak 96 posto njih smatra da su mnogi zdravstveni problemi posljedica upravo sjedilačkog načina života. 

Njih 98 posto ispitanika svjesno je važnosti tjelesne aktivnosti te vjeruje da upravo ona ublažava stres prouzročen mnoštvom obveza i brzim tempom života.

Čak 96 posto ispitanika kaže da je upoznato s MultiSport programom i konceptom koji nudi, a 70 posto ispitanika aktivni su korisnici MultiSport kartice. Prema mišljenju 80 posto ispitanika upravo je MultiSport motivirao mnoge da se bave nekim oblikom rekreacije.

Najčešći izgovor za neaktivnost je manjak vremena, no MultiSport program nudi zaposlenicima upravo ono što im treba – mogućnost izbora aktivnosti, lokacije i vremena. S obzirom na široku mrežu partnera, čak više od 400 sportskih objekata i više od 60 aktivnosti, MultiSport je snaga koja pokreće i mijenja stil života. 

Za čak 90 posto ispitanika MultiSport je revolucionaran program u svijetu sporta i rekreacije. Njih gotovo 80 posto izjavilo je da nakon aktiviranja MultiSport kartice i njezine primjene već primjećuju korist za vlastito zdravlje. 

Naime, tjelesna aktivnost višestruko utječe na zdravlje zaposlenika. Osim što se dobro osjećaju nakon vježbanja, što im je povećana motiviranost te što vježbanjem sprečavaju razvoj nekih bolesti, osobe koje vježbaju imat će više snage i bit će produktivnije. Jednostavno rečeno – vodit će zdraviji i ispunjeniji život.

Više od 90 posto ispitanika svima bi preporučilo MultiSport karticu.

Hvala im jer čvrsto vjerujemo da je MultiSport vaše najbolje ulaganje u zdrav život.

Ponosni smo na sve naše drage klijente koji su odlučili primijeniti MultiSport program te su prepoznali  važnost brige i prevencije. Ponosni smo i na naše partnere koji su u suradnji s MultiSportom otvorili svoja vrata zdravom životu.  

MultiSport – više od sporta!

Pogledajte ponudu naših aktivnosti!

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

2.700+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

50.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU