X

Uz MultiSport zdrav život nema ljetnu stanku

Ovog ljeta nema izgovora, ostanite aktivni s MultiSport karticom u ruci!

Poput pčela koje naporno rade i skupljaju nektar kako bi stvorile med, tako i vi redovitim vježbanjem možete osvojiti slatke nagrade.

Bez obzira na to na kojem dijelu naše obale ovog ljeta namjeravate provesti odmor, od Istre do Dalmacije, vaša MultiSport kartica omogućuje vam pristup najboljim sportskim objektima u Hrvatskoj.

Ako imate MultiSport karticu, ostanite aktivni tijekom lipnja, srpnja i kolovoza i ostvarite priliku za osvajanje nevjerojatnih nagrada. Ako još nemate svoju karticu, nemojte se brinuti – sada je pravo vrijeme da je zatražite.

Osim što vam ona omogućuje da ostanete aktivni, vježbanje s MultiSport karticom nudi vam i mnoge druge prednosti. Ako tražite motivaciju, nagrade u iznosu od 15.000 € mogle bi biti baš ono što vam treba.

Ne dopustite da vas ljetna stanka izbaci iz forme. Zadržite svoju MultiSport karticu aktivnom tijekom ljeta i osvojite vrijednu nagradu!

Uz MultiSport zdrav život nema ljetnu stanku!

Ostanite aktivni i osvojite sjajne novčane nagrade!

Glavna nagrada: 5.000 € – 1 dobitnik

2. NAGRADA: 2.000,00 € - 1 DOBITNIK
3. NAGRADA: 1.000,00 € - 3 DOBITNIKA
4. NAGRADA: 500 € - 10 DOBITNIKA
*na bankovnoj kartici

Prijavite se za sudjelovanje

Za korisnike MultiSport kartice pripremili smo nagrade u vrijednosti od 15.000 €.

Kako biste mogli sudjelovati u nagradnoj igri, potrebno je da ostanete aktivni u lipnju, srpnju i kolovozu ako već imate MultiSport karticu

Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi koji imaju aktivnu MultiSport karticu. Ispunite prijavnicu s podacima koji su navedeni na Vašoj MultiSport kartici.

Prijave traju od 1. lipnja do 31. kolovoza 2023., a izvlačenje dobitnika održat će se 5. rujna 2023. godine u 14 sati.

MultiSport vas poziva da ostanete aktivni u lipnju, srpnju i kolovozu jer zdrav život nema ljetnu stanku!

Svrha je obrade osobnih podataka sudionika sudjelovanje u nagradnoj igri. Ako u bilo kojem trenutku uskratite svoj pristanak za sudjelovanje u nagradnoj igri i/ili obradu osobnih podataka potrebnih za provedbu nagradne igre, nećete moći ostvariti prava i obveze koje proizlaze iz pravila.

Pravila nagradne igre i dodataka pravilima, obrada podataka

Navedena pravila nagradne igre odobrilo je Ministarstvo financija Porezna uprava Središnji ured služba za igre na sreću, zabavne i nagradne igre dana 5. svibnja 2023. u Zagrebu.

KLASA: UP/I-460-02/23-01/203
URBROJ: 513-07-21-01-23-2