X

Pet puta hvala za 5 godina! Zajedno smo snaga koja pokreće

Pet puta hvala za 5 godina! Zajedno smo snaga koja pokreće

Donosimo vam priču o MultiSportu. Programu koji je obuhvatio više od 1500 klijenata, više od 400 partnera i na vježbanje pokrenuo nekoliko desetaka tisuća zaposlenika.

Objavljeno 5 lipnja, 2023

U proteklih pet godina u Hrvatskoj se gradila priča o MultiSportu – programu tvrtke Benefit Systems d.o.o. međunarodne kompanije koja posluje na tržišnima šest zemalja. Priča o snazi koja pokreće i brine za modernog zaposlenika. Priča o partnerima koji su otvorili vrata svojih sportskih centara, priča o Klijentima koji su prepoznali važnost brige za zdravlje.

U proteklih pet godina mnogi su zajedno s MultiSportom sudjelovali u njegovu nastajanju i rastu, a neki od njih pridružili su nam se na rođendanskoj proslavi održanoj u predivnom ambijentu restorana Lido na Jarunu.

Službeni dio programa vodila je Antonija Blaće, podsjetili smo se što je MultiSport omogućio modernom čovjeku i koja snaga se krije iza programa koji radi pozitivne pomake u životima ljudi.

Nakon pozdravnih govora te panela, na kojem su sudjelovale direktorica ljudskih resursa Kaufland Hrvatska Dunja Firšt, Blagica Petrovac, direktorica Plivinih ljudskih potencijala i Ana Ringel koordinatorica za benefite Erste banke, podijelili smo osim vrijednih iskustava i posebna priznanja za naše drage Partnere i Klijente. Uzvanici su dobili posebno izrađene plakete u obliku girje s priznanjem za brigu o zdravlju te potvrdom partnerstva i suradnje.

Svi oni, zajedno s drugim Klijentima i Partnerima pridonijeli su promicanju glavnih vrijednosti MultiSporta koji je 2018. godine odškrinuo vrata hrvatskog tržišta i napravio pravu ‘sportsku revoluciju’ među modernim zaposlenicima.

Modernom je čovjeku pružio mogućnost izbora – izbora vremena, mjesta, lokacije, aktivnosti. MultiSport program olakšao je da u hektičnom vremenu, punom obaveza pronađe ono najdragocjenije, vrijeme za sebe, za vježbanje, za pokret.

U MultiSport mreži danas je više od 400 sportskih centara, rasprostranjenih u 80 gradova Hrvatske s bogatom ponudom od čak više od 60 aktivnosti. Snagu MultiSporta prepoznalo je više od 1500 klijenata, te karticu zdravlja ima nekoliko desetaka tisuća zaposlenika.

Rođendanska zabava obilježena je druženjem, podjelom iskustava, ali naravno začinjena bogatom gastronomskom ponudom te pravim malim atrakcijama koje su privukle naše uzvanike – gin truckom, photo busom, zdravim cornerom.

Pogledajte video i zavirite u djelić rođendanske atmosfere!

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

1.500+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

35.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU