X

Ne dajte da vas uspava zimski san!

Ne dajte da vas uspava zimski san!

Odaberite sport u kojemu uživate i vaši će problemi s motivacijom nestati. U nastavku skupite ideje za aktivnosti koje možete probati već ove zime!

Objavljeno 21 studenoga, 2022

Pada li vam motivacija za vježbanje s dolaskom zime? Niste sami! Put do teretane svakako se čini dulji kad je vani hladno i mračno. Takvo vas vrijeme snažno mami da ostanete kod kuće i zavučete se pod dekicu. Dobro je opustiti se katkad, no zima nije izgovor za neaktivnost!

Upravo je tada najvažnije ostati aktivan – osobito ako se svake godine borite s viškom kilograma stečenim tijekom blagdana. Odaberite sport u kojemu uživate i vaši će problemi s motivacijom nestati. U nastavku skupite ideje za aktivnosti koje možete probati već ove zime!

Svakako pročitajte do kraja jer vas tamo čeka iznenađenje!

Opustite se pokretima za život bez stresa

Ako ne volite intenzivne aktivnosti u kojima se mnogo znojite i ostajete bez daha, okušajte se u sljedećim aktivnostima.

Joga ili pilates pomoći će vam da ujedinite um i tijelo u pokretu. Ostavite obveze sa strane, usredotočite se na duboke udahe i osjetite kako ciljanim istezanjem opuštate mišiće i ostavljate stres iza sebe. No bez brige, ovi sportovi nisu samo ležanje na podu i blago gibanje. Oni će vas itekako izazvati! Svojim tempom steći ćete funkcionalnu snagu i gipkost te oblikovati vretenasto tijelo.

Dubinsku snagu možete izgraditi i bez utega. Callanetics je jedinstvena aktivnost za osnaživanje cijelog tijela u kojoj nema velikih opterećivanja, već se koristite samo težinom vlastita tijela. Mali i precizni pokreti blagi su za zglobove, pa će koristi od tog sporta imati svi vježbači svih naraštaja.

Za one koji se nikad nisu smatrali sportskim tipovima ili koji se zbog ozljede boje vježbanja odlična će biti korektivna gimnastika! Prikladna za svaku dob, ta će vam aktivnost ublažiti bolove i spriječiti tegobe povezane s cjelodnevnim sjedenjem. Ako vam mnoge druge aktivnosti nisu dostupne zbog zdravstvenih razloga, znajte da je korektivna gimnastika namijenjena upravo za slučajeve poput vašeg. Vrijeme je da bol prestane – prijavite se za svoj prvi sat.

Ako vas zanima samo opuštanje, uz MultiSport karticu možete i to. Pronađite najbližu saunu i odvojite pola sata ili sat samo za sebe u toplom utočištu od svakodnevnih briga.

Zagrijte tijelo i duh te eksplozivnom energijom raspršite zimski san!

Boks, kickboxing ili druge borilačke vještine  otjerat će vašu zimsku mrzovolju i napuniti vas samopouzdanjem! Zadajte udarac lošim navikama, izgradite samodisciplinu i izbacite frustracije. Već nakon nekoliko treninga osjetit ćete razliku u raspoloženju i svojoj spremnosti da se suočite s poslovnim i životnim izazovima. Ovladajte svojim tijelom i svojim životom – upišite se na borilački sport!

No možda vam u životu nedostaje smijeha i zabave. Jeste li spremni za minitulum usred dana? Zumba ples ili aerobika pokrenut će vas uz ritam sjajne glazbe i zaraznu atmosferu na grupnim satima. Zaplešite i istopite masno tkivo dok se zabavljate! Obucite udobnu sportsku odjeću veselih boja i pripremite se da sa sata odete s osmijehom od uha do uha.

Zaigrajte timske sportove i povežite se s kolegama

Rekreativni tenis, stolni tenis, padel ili squash, badminton… Uzmite reket u ruke i pozovite svoje kolege na meč. Igrajte udvoje ili učetvero – gubitnici plaćaju piće! Izgradite bliske odnose s kolegama, testirajte ih u stresnim situacijama i potaknite da daju sve od sebe. Pozitivan utjecaj timskih sportova prenijet će se i na vaš timski rad.

Iako nije riječ o pravim timskim sportovima, funkcionalni i kružni trening mogu biti efikasniji kad ih izvodite zajedno s nekim. Pusta ponavljanja, serije i setovi mogu postati dosadni. No sve je lakše uz dobro društvo! Zato se dogovorite s kolegama ili kolegicama za zajednički trening uz privatnog trenera ili u teretani. Usporedite svoje rezultate i motivirajte sebe za više, brže i bolje!

Ove se zime vježbanje višestruko isplati!

Osim snažnog, zdravog i isklesanog tijela, redoviti treninzi uz MultiSport ove vam zime otključavaju i nove prilike!

Ostanite aktivni, koristite se svojom MultiSport karticom i prijavite na novu nagradnu igru koja traje do 31. prosinca 2022. godine. Osvojite vrijedne nagrade i iz blagdanske sezone izađite kao pobjednik!

Prijavite se već danas  kako biste iz svojih treninga izvukli još više!

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

1.000+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

20.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU