X

SportBox by MultiSport – Sasvim Novo Sportsko Iskustvo!

SportBox by MultiSport – Sasvim Novo Sportsko Iskustvo!

SportBox – luksuz i privatnost koja inspirira na vježbanje Iz aspekta zaposlene mame: Biram SportBox jer glačanje nije vježbanje!

Objavljeno 8 rujna, 2023

SportBox – luksuz i privatnost koja inspirira na vježbanje iz aspekta zaposlene mame: Biram SportBox jer glačanje nije vježbanje!

Za provedbu bilo koje odluke, posebno one koja se odnosi na vježbanje, ključna je odlučnost i samostalnost. A kad odluci o vježbanju pridodate luksuznu malu privatnu teretanu, uspjeh je zajamčen.

Ubrajam se među ljude koji teško provode odluke o vježbanju. Kako bih opravdala taj očiti nedostatak upornosti za tako važnu aktivnost, kućanske poslove poput glačanja, usisavanja i brisanja prašine izjednačavam s treningom. Na taj način utišavam glas savjesti koji vrišti da je vrijeme da se pokrenem i pokrenem mišiće koji su odavno uspavani. Mišiće vrata, ramena, trbuha…

A upravo te mišiće zaposlena žena nerijetko zanemaruje.

Odlučila sam. Moram se pokrenuti i vježbati, i to ne radi izgleda i gubitka kilograma, već radi dobrog osjećaja, brige za sebe, radi toga da me nakon treninga ispuni hormon sreće, radi mišića koji su zapostavljeni, a ipak me još dobro služe. Da ih probudim i podsjetim da na njih računam još dugo, dugo.

Donijela sam odluku. Idem u SportBox – malu teretanu u susjedstvu.

Prvi korak – naruči MultiSport karticu!

Drugi korak – pronađi kolegicu koja vježba i dobro fotka!

Treći korak – rezerviraj termin!

Done, done, done.

Neću lagati – ponijela sam troje tajice i ručnik ako zatreba. I zakoračile smo u 14 kvadrata predivne teretane. Temperatura idealna za vježbanje, prostor taman dovoljno velik da se koordiniramo, potičemo i brbljamo. Luksuzno, čisto i mirisno.

Čim sam ušla, odabrala sam svoj kutak. Onaj u kojemu je bicikl i traka za trčanje. Onaj u staklu, obasjan svjetlošću, odakle s obje strane puca pogled na okolinu. Otkrila sam savršeno prilagođene sprave (bilo me strah hoću li ih znati uključiti, ali uspjela sam).

Kratko sam se tu zadržala – budimo iskreni. Trebalo je SportBox istražiti dalje. Ugledala sam prostirku za pod. Odlično – poslužila je i za photo session.

Naših prvih sat vremena u SportBoxu proletjelo je u trenu. Upoznavanje sa spravama, nekoliko fotografija za uspomenu i odluka da ću se vratiti. SportBox je doista nova dimenzija vježbanja.

I da, vježbanje u njemu bolje je od glačanja.

Ukoliko si i ti poput mene, pronađi svog SportBox partnera, rezerviraj svoj termin i posjeti SportBox na nekoliko različitih lokacija u Gradu Zagrebu.

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

1.500+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

35.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU