X

UZ MULTISPORT LJETNA SREĆA JOŠ JE VEĆA

MultiSport vas vodi u svijet nagrada

Ljeto donosi mnogo radosti i aktivnosti, a mi smo odlučili da vas i ove godine dodatno razveselimo. Za vjerne MultiSport korisnike pripremili smo nagradni fond od 15.000 eura!

Svi koji već uživate u prednostima MultiSport kartice, ostanite aktivni tijekom lipnja, srpnja i kolovoza jer smo za vas pripremili posebna iznenađenja koja će vam ljeto učiniti još sjajnijim. A vi koji još nemate MultiSport karticu, nemojte se brinuti – sada je pravo vrijeme da je zatražite i osvojite fantastične nagrade!

Iskoristite ljeto kao priliku za nezaboravno sportsko iskustvo jer vaša MultiSport kartica postaje ključ za osvajanje nagrada, stoga ne dopustite da vas visoke temperature uspore.

Uz MultiSport ljetna sreća još je veća!

Ostanite aktivni i osvojite sjajne novčane nagrade!

Glavna nagrada: 5.000 € – 1 dobitnik

2. NAGRADA: 2.000,00 € - 1 DOBITNIK
3. NAGRADA: 1.000,00 € - 3 DOBITNIKA
4. NAGRADA: 500 € - 10 DOBITNIKA
*na bankovnoj kartici

Uživajte u privilegijama koje vam pruža MultiSport kartica i prijavite se već danas!

Prijavi se za nagradnu igru

Prijave kreću 15.5. u 10:00 sati i traju do 30.8.2024. do 10:00 sati.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi koji imaju aktivnu MultiSport karticu. Ispunite prijavnicu s podacima koji su navedeni na Vašoj MultiSport kartici.

*testne kartice nisu uključene

Najbliži mi u početku nisu vjerovali jer obično nisam imao sreće u nagradnim igrama, ali eto nikad ne reci nikad. Budućim dobitnicima preporučio bih da nastave i dalje koristiti svoju karticu! Uz sve benefite koje donosi, može nas dočekati i pokoje “iznenađenje”!

Igor, Dobitnik prošlogodišnje nagrade

Iznosom nagrade svi su bili sretni i iznenađeni! Neki od kolega su također počeli vježbati i svima nam se vratila vjera da nisu sve igre namještene.

Biserka, Dobitnica prošlogodišnje nagrade

Osvojeni iznos potrošio sam na vikend putovanje sa suprugom i kćerkom. Ovaj dobitak nas je jako razveselio.

Mirko, Dobitnik prošlogodišnje nagrade

Mnogi u početku nisu vjerovali da je stvarno, baš kao ni ja. Budite aktivni, prijavite se i ako vam se posreći kao meni, otiđite u dobar shopping!

Vanja, Dobitnica prošlogodišnje nagrade

I believe everyone has a tendency to doubt such things until the person herself/himself or someone close to them wins the prize. Now that people know is possible.

Keep up with your routine throughout the year. If you do not win the money prize, you will still gain benefits for your health by continuing exercising in a daily basis during the whole year.

Winner of last year's award, Julio Cesar Gomes

MultiSport vas poziva da ostanete aktivni u lipnju, srpnju i kolovozu jer uz MultiSport ljetna sreća još je veća!

Svrha je obrade osobnih podataka sudionika sudjelovanje u nagradnoj igri. Ako u bilo kojem trenutku uskratite svoj pristanak za sudjelovanje u nagradnoj igri i/ili obradu osobnih podataka potrebnih za provedbu nagradne igre, nećete moći ostvariti prava i obveze koje proizlaze iz pravila.

Pravila nagradne igre i dodataka pravilima, obrada podataka

Navedena pravila nagradne igre odobrilo je Ministarstvo financija, Porezna uprava – Središnji ured, Služba za igre na sreću, zabavne i nagradne igre 12. travnja 2024. u Zagrebu.

KLASA: UP/I-460-02/24-01/170 URBROJ: 513-07-21-01-24-2