X

HNK i MULTISPORT: Ulovi ulaznice s popustom

HNK i MULTISPORT: Ulovi ulaznice s popustom

'Uđi' u bajkovit svijet kazališta. HNK i MultiSport se kroz Loyalty partnerstvo brinu da, iznimno važna područja života kao što je kultura, ne ostanu u sjeni svakodnevnih obveza.

Objavljeno 21 studenoga, 2023
HNK Labuđe jezero - ostvarite popust uz MultiSport

Kazališne predstave nas nadahnjuju, educiraju, mijenjaju, imaju moć da nas pokrenu, potaknu na propitkivanje, istraživanje. Uz njih se smijemo i plačemo.

Kazalište je emocija, promjena i inspiracija.  Isto kao i MultiSport koji pokreće, nadahnjuje i mijenja život na bolje. Upravo zbog toga u našoj Loyalty mreži partnera je i središnje nacionalno kazalište HNK. Najstarija je to hrvatska kazališna ustanova – institucija koja svojim raznolikim programom i sa čak dvjesto dvadeset scenskih izvedbi po sezoni uvelike doprinosi kulturnom životu Zagreba ujedno privlačeći i publiku iz cijele Hrvatske.

Budite i vi dio tog bajkovitog svijeta i ‘ulovite’ svoje ulaznice na vrijeme i to uz popust koji ostavarujete s aktivnom MultiSport karticom.

Za vas smo izdvojili tri predstave, a ostatak bogate ponude pogledajte na rasporedu HNK.

Kroz dramu ‘Nestajanje’

upoznajte suvremenu obitelji koja naoko djeluje skladno, no ispod površine se naziru pukotine u kojima polako razotkrivamo što se dogodilo u prošlosti. Karlo je ugledni znanstvenik, uzoran suprug i otac, ali on nije samo to. Njegovu pravu, predatorsku prirodu upoznajemo preko Marka, šestogodišnjeg dječaka oštećenog sluha, čiji je unutrašnji pakao prekriven šutnjom, polagano ga  pretvarajući u osobu koja nestaje.

Praizvedbom ovoga nagrađenog teksta Tomislava Zajeca, jednog od naših najboljih suvremenih pisaca, u režiji Dore Ruždjak, drama HNK u Zagrebu nastavlja predstavljati autore koji se sustavno i bez uljepšavanja bave našom svakodnevnicom.

Doznajte više o ‘Nestajanju’.

Pustolov pred vratima

Tragikomedija u devet slika jedan je je najpoznatijih dramskih tekstova hrvatskoga pisca Milana Begovića. Mlada djevojka, teško bolesna, upotrazi za idealnom ljubavlju sklapa ugovor sa Smrću koja njome manipulira do samoga kraja.

Što joj nudi neznanac koji se pojavljuje na njezinim vratima, te kako ju čežnja za idealnim ljubavnikom vodi u promiskuitet pogledajte na sceni HNK. Provokativan i maštovit tekst koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim na scenu HNK donosi redatljica Helena Petković.

Doznajte više o ‘Pustolovu pred vratima’.

Zaronite u fantastični balet u 4 čina Labuđe jezero.

To baletno djelo već je više od sto četrdeset godina, jedan od najtežih izazova koji se postavlja pred svaki baletni ansambl i soliste. Labuđe jezero Čajkovskoga na zagrebačkoj je sceni uprizorio svjetski proslavljen plesač i koreograf Vladimir Malakhov.

Pogledajte zašto se ovog spektakularnog djela pravi ljubitelji baletne umjetnosti nikada ne mogu zasititi.

Doznajte više o ‘Labuđem jezeru’.

Labuđe jezero

MultiSport se kroz Loyalty partnerstvo sa središnjom i najstarijom kazališnom institucijom pobrinuo da, iznimno važna područja života kao što je kultura, ne ostanu u sjeni svakodnevnih obveza.  

Kao središnje nacionalno kazalište, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu njeguje raznovrstan program te, uz uprizorenja djela domaćih autora, izvodi djela klasičnog, modernog i suvremenog svjetskog repertoara.

Pogledajte detelje o suradnji HNK i MultiSporta

Saznajte više o tome kako koristiti MultiSport

MULTISPORT U BROJEVIMA

1.500+

PODUZEĆA I INSTITUCIJA KORISTI NAŠE USLUGE

2018.

ULAZIMO NA HRVATSKO TRŽIŠTE

35.000+

ZADOVOLJNIH ZAPOSLENIKA KORISTI MULTISPORT KARTICU